Asistent Vanzari JYSK Grand Arena

JYSK
Cu normă întreagă Zi plină
București
Descrierea locului de muncă


Te entuziasmeaza sa lucrezi in vanzari? Iti doresti sa oferi clientilor cele mai bune servicii in JYSK Romania impreuna cu echipa ta? Iti place sa ai o activitate dinamica?


Atunci tu poti fi Asistentul de Vanzari (f/m) pe care il cautam!


CE ITI OFERIM


Ai posibilitatea sa te alaturi unei companii de retail care isi doreste sa fie prima alegere a angajatilor in retail. Noi avem un mediu dinamic unde ideile tale sunt ascultate si esti implicat. Noi consideram dezvoltarea ta ca fiind extrem de importanta.


In plus, ca Ambasador JYSK vei avea parte de urmatoarele: • Oportunitati pentru propria dezvoltare si responsabilitate – ne propunem sa promovam intern 80% dintre manageri. Afla mai multe aici.

 • Concursuri interne intre magazine si bonusuri pe masura

 • Iesiri bianuale impreuna cu echipa

 • Bonus competitiv care rasplateste vanzarile si rezultatele extraordinare

 • Un program de lucru flexibil

 • 20% reducere la produsele JYSK si la produsele din grupul Lars Larsen

 • Tichete de masa, tichete de vacanta acordate in functie de vechime, asigurare medicala, bonus aniversar, petrecere anuala pentru toti angajatii

 • Zile de concediu in plus: dupa 3 ani - 23 zile, dupa 5 ani - 25 de zile, dupa 7 ani - 27 de zile


CE VEI FACE LA NOUL TAU JOB • In magazin vanzarile sunt responsabilitatea TA: oferi clientilor servicii de top cu zambetul pe buze!

 • Te asguri ca magazinul este 100% curat si bine aprovizionat cu produsele noastre

 • Participi la receptia, despachetarea,depozitarea si incasarea produselor, atat in depozit cat si in magazin, deci nu trebuie sa te descurajeze activitatea fizica

 • Ai oportunitatea sa primesti responsabilitatea unei zone importanta din magazin


Cunoaste un Asistent Vanzari si afla mai multe despre cum suntem noi ca angajator aici.


CE CAUTAM LA TINE • Zambesti mereu si ai o atitudine prietenaosa, ai initiativa si oferi clientilor cea mai buna experienta pe care si-o pot imagina la cumparaturi

 • Ai entuziasm si iti place sa vorbesti cu clientii

 • Esti un bun coleg pentru echipa ta – impreuna depasiti limitele pentru a avea rezultate excelente in magazin

 • Iti place varientatea, tehnologia si esti flexibil: atat in privinta sarcinilor din magazin cat si in privinta programului de lucru; asta inseamna ca esti pregatit pentru clientii care isi fac cumparaturile in week-end.


ESTE ACEST JOB O OPORTUNITATE PENTRU TINE? Aplica acum!


Procesul de recrutare in Romania:


Toate aplicatiile sunt procesate de catre echipa de recrutare sau de catre manageri. Vei primi feedback despre procesul de recrutare pe adresa de e-mail sau la numarul de telefon cu care ai aplicat.
Informații suplimentare


DESPRE NOI


Credem ca angajatii nostri sunt cheia succesului nostru, pornind de la un magazin in 1979 la peste 3.300 de magazine in intreaga lume in prezent. In Romania ne dorim sa ajungem la 200 de magazine in toata tara. De aceea, ne straduim sa oferim dezvoltare si posibilitati de crestere in cadrul JYSK si, de asemenea, ne mandrim sa rasplatim angajamentul si efortul angajatilor nostri. Cele trei valori fundamentale ale noastre JYSK – bun comerciant, bun coleg si spirit corporatist – exprima comportamentul si atitudinea la care ne asteptam unul de la celalalt. Avem incredere unul in altul si credem in delegare si libertate cu responsabilitate.


JYSK accepta pe toata lumea, indiferent de varsta, identitate de gen, rasa, orientare sexuala, etnie si experienta. Impreuna, ne asiguram ca avem o cultura incluziva care incurajeaza, sprijina si celebreaza vocile diverse ale angajatilor nostri. Pentru ca mai multe talente si personalitati unice ne ajuta sa formam o echipa mai puternica.


Pentru mai multe informatii, te rog sa intri pe pagina noastra de cariere.

Cum se aplică

Pentru a aplica pentru acest loc de muncă, trebuie să autorizați pe site-ul nostru. Dacă nu aveți încă un cont, vă rugăm să înregistrați-vă.

Postează un CV

Locuri de muncă similare

QLTA(R) Group Romania | Recrutare
Cu normă întreagă Zi plină
Locatii disponibile: Promenada and Baneasa Mall (prin rotatie se intra in cele doua locatii conf. planificarilor anterioare) Compania este lider in domeniul suplimentelor nutritive si promotor al conceptelor avansate de sanatate prin inovatie si wellness. Profilul dorit: Cautam persoane cu...
București
SkillValue
Cu normă întreagă Zi plină
Position description As a Consignor team member, you will be involved in developing a rich web UI for our clients. We are offering a large-scale enterprise platform to clients around the world. The team is working with new technologies and...
București
Business Description The Production Change Management function ensures that required changes to the production IT environment are correctly recorded and subjected to the appropriate levels of risk assessment, structured planning, co-ordination, pre and post implementation testing/verification and authorization, prior to...
București