Tehnician Mentenanță

IKEA
Cu normă întreagă Zi plină
București

Job ID: 225843


Date posted: 29/01/2024


Who you areAlătură-te echipei noastre de Mentenanță în calitate de Tehnician Mentenanță în magazinul IKEA Băneasa.Entuziasmul, apropierea și atitudinea pragmatică sunt elementele care stau la baza culturii noastre IKEA. Suntem optimiști și căutăm în permanență modalități noi și mai bune de a ne îndeplini sarcinile. Credem că tu, la fel ca noi, vei progresa atunci când vei întâlni oameni deosebiți, care au un scop comun la IKEA. Oameni modești, care se susțin unii pe alții și care și-au asumat pe deplin angajamentul de a duce mai departe moștenirea și viziunea IKEA și de a crea o viață mai bună pentru cei mai mulți oameni, punând clienții în centrul tuturor activităților lorPrin rolul tău vei oferi susținere activității de mentenanță a clădirii (Facility Management - FM) din cadrul magazinului, pentru a optimiza eficiența clădirii într-un mod sustenabil, conform obiectivului Departamentului de Real Estate din cadrul IngkaCe vom aprecia la tine:

 • Diplomă de electrician calificat.

 • 3-5 ani experiență în domeniul Facility Management într-o companie de retail sau într-o companie cu profil de specialitate.

 • Cunoștințe tehnice și 3-5 ani de experiență practică în lucrul cu sistemele pentru mentenanța clădirii, incluzând sisteme electrice și de iluminat, mecanice și HVAC, de automatizare și de gestionare a energiei.

 • Reprezintă un avantaj cunoștințe despre echipamentele folosite în domeniul HORECA.

 • Cunoștințe de lucru privind sistemele de gestionare a activității în Facility Management (CAFM).

 • Cunoștințe medii despre pachetul Microsoft Office (Word, Excel, Outlook).

 • Capacitatea de a comunica cu încredere și clar în limba româna, precum și în limba engleză la nivel mediu.
A day in your life with usResponsabilitățile tale zilnice:

 • Persoană de contact pentru părțile interesate interne/externe din magazin.

 • Gestionează serviciile FM pentru magazinul IKEA, în mod activ, incluzând aspecte de siguranță, conformitate, întreținere și îmbunătățire, pentru a asigura un mediu de lucru sigur pentru companie, angajați, clienți și alte părți implicate.

 • Duce la bun sfârșit rutine standard zilnice (inspecție, testare și întreținere, reparații, îmbunătățiri, precum și supravegherea lucrărilor efectuate de furnizorii FM externi) în strictă conformitate cu toate reglementările locale aplicabile și obligațiile la nivel Ingka.

 • Soluționează probleme, asigurând soluții la timp, concentrate pe rezultat.

 • Colaborează cu furnizorii externi de servicii FM și monitorizează calitatea serviciilor, raportând către managerul FM al magazinului.

 • Realizează verificări și analize FM interne și participă, de asemenea, la audituri și certificări interne și externe în domeniul FM.

 • Asigură calitate în domeniul FM prin inspectarea serviciilor, incluzând lucrul cu instrumentele digitale (de ex., CAFM), întreținere conform standardelor interne și verificări punctuale.

 • Oferă expertiză și suport tehnic în cadrul operațiunilor și proiectelor zilnice legate de obiectivele departamentului.
Together as a teamÎn cadrul echipei noastre, suntem mândri să vedem cum toți cei din jur se dezvoltă, așa că încurajăm oamenii să experimenteze, să testeze, să încerce - chiar dacă uneori dăm greș. Dar, cât timp învață pe parcurs. Știm că totul se schimbă mai rapid astăzi și că uneori trebuie să ne îndreptăm spre necunoscut. Așa că mergem în direcția aceea și explorăm noile posibilități și modalități de a face lucrurile, astfel încât atât angajații noștri, cât și afacerea noastră să prospere
De ce a lucra la IKEA înseamnă mult mai mult decât un loc de muncă?Suntem o companie căreia îi pasă de viețile angajaților săi. Pentru noi este important să te simți respectat, recunoscut și inclus. Indiferent de postul pe care îl ocupi la IKEA, te vei bucura de numeroase beneficii. Iată doar câteva dintre acestea:

 • Îți vom oferi un salariu corect și atractiv și îți vom acorda compensații suplimentare dacă lucrezi în schimbul de noapte sau în weekend, te vom susține financiar cu o indemnizație pentru transport și masă și vei avea întotdeauna la dispoziție mâncare gătită (cu carne sau vegetariană) în restaurantul angajaților, precum și băuturi și gustări gratuite (cafea, sucuri, fructe).

 • Știm că timpul tău liber este important, așa că, în fiecare an, vei primi un voucher de vacanță.

 • Ai o cameră suplimentară pe care ai vrea s-o renovezi? În calitate de angajat IKEA, beneficiezi de discounturi la toate produsele noastre.

 • Credem că fiecare dintre noi contribuie la îndeplinirea (și depășirea) obiectivelor noastre. Aceasta este ideea care stă la baza programului nostru unic de bonusuri pe bază de performanță: One IKEA Bonus. Acesta ne recompensează pentru că dezvoltăm afacerea noastră – împreună!

 • Sănătatea și starea ta de bine sunt priorități maxime pentru noi, așa că îți oferim un abonament medical privat și asigurare de viață. Suntem conștienți că toată lumea are ocazional nevoie de ajutor cu provocările vieții și cerințele zilnice. Îți oferim asistență non-stop din partea unor experți externi dacă ai nevoie de ajutor legat de probleme profesionale, personale și emoționale sau dacă ai nevoie de consiliere juridică ori financiară.

 • Există multe oportunități de creștere, așa că îți vom oferi o gamă largă de cursuri de training online prin intermediul platformei noastre de învățare; iar dacă dorești să-ți schimbi cariera sau postul, nu va fi nevoie să părăsești compania: avem multe oportunități și exemple de angajați care și-au schimbat postul, locația sau chiar țara.

Cum se aplică

Pentru a aplica pentru acest loc de muncă, trebuie să autorizați pe site-ul nostru. Dacă nu aveți încă un cont, vă rugăm să înregistrați-vă.

Postează un CV

Locuri de muncă similare

HRS Romania
Cu normă întreagă Zi plină
Experienta anterioara in gatitul preparatelor calde intr-un mediu de restaurant sau bucatarie comerciala. Cunoasterea tehnicilor de gatit si a retetelor specifice pentru preparatele calde. Abilitatea de a lucra sub presiune si de a gestiona volumul mare de comenzi in perioadele...
București
Leroy Merlin
Cu normă întreagă Zi plină
#CarieraTa începe cu a face ceea ce iubești: Știi cum să motivezi oamenii din jurul tău să te urmeze, să creezi și să antrenezi echipe către excelență operațională, simplitate și eficiență? Ți-ar plăcea să fii artizanul unor experiențe remarcabile pentru...
București
To be part of BRD means to work in a dynamic and active environment where your work has a real impact in the company’s activity. As a DevOps Engineer your responsibilities will include: understands the Software Development Lifecycle must have...
București