Tehnician Automate

Gi Group
Cu normă întreagă Zi plină
Cluj-Napoca

2023-11-17Full timeContract cu durata nedeterminata
Recrutăm Tehnician service automate de cafea pentru clientul nostru, o companie cu experienţa consolidată în peste 30 de ani în domeniul vending-ului cu o o cotă importantă de piaţă în domeniul băuturilor calde şi reci.


Dacă ești o persoană cu cunoștințe tehnice, ești orientată către echipă și învățare atunci avem job-ul potrivit pentru tine.


Profil candidat: • Persoana agreabila, comunicativa;

 • Absolvent studii medii cu profil tehnic (electric/mecanic);

 • Persoana eficienta atat independent cat si ca membru ai unei echipe;

 • Min 6 luni experienta tehnica ;

 • Permis cat. B.
Responsabilati: • Asigura buna functionare si mentenanta automatelor de cafea;

 • Instaleaza si pune in functiune automate de cafea in locatii;

 • Activitati de intretinere si service;

 • Receptionarea echipamentelor in service si controlul iesirilor din service;
Program de lucru
: de luni pana vineri 07:30 – 16:00 ( cu 30 de min pauza de masa ) ;


Transport: Masina personala cu care poate veni cu alti colegi si vice versa.


Locatie: Activitate la sediu sau pe teren in Clui si zonele limitrofe;


Sediu: Gilau, Cluj vis-a-vis de pensiunea Maria
Beneficii: • Tichete de masa de 10 lei;

 • Training la inceputul activitatii.
We #changelives! Jobul tău este munca noastră și o facem cu pasiune, implicare și responsabilitate. Suntem #Morethanwork și de aceea punem oamenii în centrul soluțiilor și valorilor noastre.


Ne mândrim cu o echipă unită, pasionată de activitatea pe care o face și dornică să învețe permanent. Oamenii Gi Group Holding cred cu tărie că munca lor ar trebui să fie concentrată pe a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.


Cu prezență directă și prin parteneriate strategice în 57 de țări, operăm în Europa, APAC și America. Având peste 6.700 de colegi în întreaga lume, cu soluții și expertiză într-o gamă completă de industrii și sectoare, suntem capabili să oferim servicii specializate valoroase, atât clienților internaționali, cât și locali.


Astfel, Gi Group Holding este unul dintre liderii globali de servicii integrate de resurse umane și are ca scop evoluția pieței muncii prin crearea de valoare sustenabilă, socială și economică, subliniind valoarea personală și socială a muncii.


Clasați la nivel global drept una dintre cele mai mari firme de recrutare de personal de către Staffing Industry Analysts, suntem, de asemenea, un membru corporativ global al Federației Mondiale a Ocupării Forței de Muncă.


Găsește-ți locul de muncă potrivit în întreaga lume cu Gi Group Holding!


Vrei să afli mai multe despre Gi Group Holding și ce putem face pentru tine? Contactează-ne!Producție și întreținereServicii de consum7687Cluj-Napoca - ClujGi Group are autorizație pentru a opera de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. Furnizor atestat de personal temporar cu autorizația seria B nr. 0000016/28.12.2005, poziția nr. 15 în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară Autorizați – Mun. București

Candidații de ambele genuri sunt încurajați să citească politica de confidențialitate.

Cum se aplică

Pentru a aplica pentru acest loc de muncă, trebuie să autorizați pe site-ul nostru. Dacă nu aveți încă un cont, vă rugăm să înregistrați-vă.

Postează un CV

Locuri de muncă similare

opentext
Cu normă întreagă Zi plină
Micro Focus (now OpenText) is one of the world’s largest enterprise software providers. We deliver mission-critical technology and supporting services that help thousands of customers worldwide manage core IT elements of their business so they can run and transform—at the...
Cluj-Napoca
Client: The client creates technological solutions for the land passenger transport market. The company’s main development centre is in Berlin, and its solutions are used in several dozen countries around the world. The service which DataArt is helping to develop...
Cluj-Napoca
Blankfactor
Cu normă întreagă Zi plină
It's fun to work in a company where people truly BELIEVE in what they're doing! We're committed to bringing passion and customer focus to the business. About us At Blankfactor, we are dedicated to engineering impact. We are passionate about...
Cluj-Napoca