Lacatus Mecanic

Gi Group
Cu normă întreagă Zi plină
Cluj-Napoca

2023-11-17







Full time







Contract cu durata nedeterminata








Clinetul nostru, unul dintre leaderii importanți în producerea pompelor de vid este în căutarea unui Lăcătuș Mecanic pasionat și dornic să contribuie la inovația și performanța acestora.




Locatie
: Apahida


Responsabilitati:



  • Efectuarea lucrarilor de intretinere a echipamentelor;

  • Expertizarea pompelor refuzate la testare;

  • Efectueaza lucrari de demontare/sablare/finisare;

  • Realizarea activitatilor de lacatuserie ( trasare, debitare, indoire, slefuire, montaj piese).




Beneficii:



  • Tichete de masa – 30 lei/zi;

  • Asigurare medicala privata;

  • Transport asigurat/decontat;

  • Cursuri de formare profesionala.




We #changelives! Jobul tău este munca noastră și o facem cu pasiune, implicare și responsabilitate. Suntem #Morethanwork și de aceea punem oamenii în centrul soluțiilor și valorilor noastre.


Ne mândrim cu o echipă unită, pasionată de activitatea pe care o face și dornică să învețe permanent. Oamenii Gi Group Holding cred cu tărie că munca lor ar trebui să fie concentrată pe a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.


Cu prezență directă și prin parteneriate strategice în 57 de țări, operăm în Europa, APAC și America. Având peste 6.700 de colegi în întreaga lume, cu soluții și expertiză într-o gamă completă de industrii și sectoare, suntem capabili să oferim servicii specializate valoroase, atât clienților internaționali, cât și locali.


Astfel, Gi Group Holding este unul dintre liderii globali de servicii integrate de resurse umane și are ca scop evoluția pieței muncii prin crearea de valoare sustenabilă, socială și economică, subliniind valoarea personală și socială a muncii.


Clasați la nivel global drept una dintre cele mai mari firme de recrutare de personal de către Staffing Industry Analysts, suntem, de asemenea, un membru corporativ global al Federației Mondiale a Ocupării Forței de Muncă.


Găsește-ți locul de muncă potrivit în întreaga lume cu Gi Group Holding!


Vrei să afli mai multe despre Gi Group Holding și ce putem face pentru tine? Contactează-ne!












Producție și întreținere







Producție & Intreținere







7689







Cluj-Napoca - Cluj







Gi Group are autorizație pentru a opera de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. Furnizor atestat de personal temporar cu autorizația seria B nr. 0000016/28.12.2005, poziția nr. 15 în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară Autorizați – Mun. București

Candidații de ambele genuri sunt încurajați să citească politica de confidențialitate.

Cum se aplică

Pentru a aplica pentru acest loc de muncă, trebuie să autorizați pe site-ul nostru. Dacă nu aveți încă un cont, vă rugăm să înregistrați-vă.

Postează un CV

Locuri de muncă similare

E.ON Energie România | Cluj-Napoca Imaginează-ți cum ar fi dacă ideile tale ar fi ascultate și ai avea șansa să le pui în practică. Să ai oportunitatea să te dezvolți într-un mediu internațional alături de oameni care vor deveni mai...
Cluj-Napoca
Emerson
Cu normă întreagă Zi plină
We are looking for a Service Specialist who will be responsible for end to end quote-to-order delivery to customers across various process industries (such as Life Sciences, Chemical, Energy, Power and Renewables) within Emerson Systems & Software Lifecycle Services business...
Cluj-Napoca
SIG Group
Cu normă întreagă Zi plină
You may be our new [HR Process Project Manager] For our Global HR Organization, we are looking for a HR Process Project Manager (f/m/d), to have an active role in redefining and streamlining the HR processes, according to the agreed...
Cluj-Napoca