Specialist customer experience

ENGIE ROMANIA S.A.
Cu normă întreagă Zi plină
București
Requisition ID: 16396
Location: Bucuresti, RO
SPECIALIST CUSTOMER EXPERIENCE


CUSTOMER EXPERIENCE

BUCUREȘTI


ENGIE Romania

La ENGIE Romania, dorim să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri și să îi ajutăm să își atingă obiectivele, într-un mod eficient. Căutăm oameni talentați, care să pună clienții în centrul a tot ceea ce facem.

În prezent, căutăm o persoană care să aibă experianță soliză în zona de customer experience pentru a se alătura departamentului CUSTOMER EXPERIENCE, în calitate de SPECIALIST CUSTOMER EXPERIENCE.

Dacă îți dorești să faci următorul pas în carieră, alături de o echipă competitivă și profesionistă, trimite-ne CV-ul tău. Ne poți ajuta să construim un ENGIE mai bun. Totul începe cu angajați remarcabili. Totul începe cu tine.

Ce vei face: • Vei colecta informații din sfera „vocii clientului“ (studii, cercetări de piață, analize interne ale feedback-ului relațional sau tranzacțional), le vei evalua și vei propune îmbunătățiri în scopul creșterii indicatorilor de satisfacție (customer satisfaction index, customer effort score și net promoter score).

 • Vei realiza „profile persona“ și hărți de customer journey, pe baza informațiilor colectate din vocea clientului și vocea angajatului, în interiorul cărora vei identifica momente ale adevărului (moments of truth) pe care, ulterior, le vei analiza și pentru care vei propune măsuri, după caz;.

 • Vei construi hărțile experienței clienților, inclusiv blueprint-uri, pe care le vei actualiza permanent, folosind toate instrumentele necesare (analize interne ale vocii clientului, studii și cercetări, etc.).

 • Vei colabora cu echipele care realizează studii și participă la colectarea informațiilor despre preferințele, comportamentele clienților și vei propune, în colaborare cu departamentele implicate, metode inovative de relaționare cu aceștia, prin toate canalele digitale și non digitale.

 • Vei colabora cu toate departamentele pentru a identifica oportunitățile de soluționare a problemelor din interacțiunea cu clienții, inclusiv cu departamentele implicate în mentenanța și dezvoltarea sistemului informatic, comercializare și marketing și cu orice alte entități care prin activitatea lor generează sau modifică puncte de interacțiune (touch points) pentru clienți.

 • Vei colabora cu celelalte departamente ale Direcției Comercializare Energie în vederea implementării proiectelor transversale conform hărților de client.

 • Vei colabora cu echipele implicate în procesul de lansare în piață de noi servicii/ produse, pentru a te asigura că acestea respectă principiile de customer experience descrise în hărțile clientului.

 • Vei participa la proiecte transversale cu implicații în vânzare, marketing, comunicare, customer care, back office și vei pregăti documentația corespunzătoare pentru proiectele/ activitățile din responsabilitatea ta.

 • Vei fi la curent cu tehnici și concepte specifice zonei de customer experience, prin educație continuă, cunoștințe ce le vei aplica în crearea unei organizații centrate pe client.

 • Vei participa la analizele de proces realizate de Responsabilii de proces și te vei asigura de realizarea acțiunilor rezultate, aflate în aria ta de responsabilitate.Experiență, calificări, cunoștințe și abilități: • Studii superioare diverse finalizate cu diplomă de licență;

 • Minimum 2 ani experiență într-o poziție similară, în activitatea comercială/ marketing;

 • Cunoașterea generală a principiilor și practicilor de marketing și comunicare comercială;

 • Cunoașterea modului în care clientul interacționează cu businessul prin touchpoints și interacțiuni;

 • Cunoașterea generală a business-ului și a pieței energetice din România, inclusiv a legislației specifice;

 • Cunoștințe de lucru în Microsoft Office (Excel, Word, Power Point, Visio);

 • Cunoașterea avansată a limbii engleze;

 • Cunoștințe de management de proiect;

 • Abilități de prezentare;

 • Capacitatea de a lucra în echipa, cu o serie de colaboratori interni și externi, în proiecte transversale;

 • Capacitate de analiză și sinteză.

Beneficii


 • Asigurare medicală privată pentru tine și familie;

 • Acces la un program de dezvoltare personală și profesională;

 • Tichete de masă;

 • Concediu de odihnă extins, în funcție de vechimea în muncă.Doar persoanele selectate vor fi invitate la interviu.

În cazul în care optezi să ne transmiți datele tale cu scopul de a candida pentru poziția menționată în prezentul anunț, te rugăm să iei cunoștință despre prevederile Notei de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidaților: https://www.engie.ro/wp-content/uploads/2022/09/ER_Nota-de-informare-Candidati.pdf

Despre ENGIE


Grupul de companii ENGIE Romania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, producție din surse regenerabile și furnizare de energie electrică, precum și soluții verzi și servicii tehnice pentru instalaţii de gaze naturale şi centrale termice. ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 2 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 22.600 km, deţin o capacitate de producție din surse verzi de 121 MW şi au 4.300 de angajaţi.


Business Unit: GBU Flexible Gen & Retail
Division: Global B2C Supply - Romania B2C - One Supply
Legal Entity: ENGIE ROMANIA S.A.
Contract Type: Permanent
Job Type: Full - Time
Professional Experience: Junior (experience < 3 years)
Education Level: Bachelor's Degree

Cum se aplică

Pentru a aplica pentru acest loc de muncă, trebuie să autorizați pe site-ul nostru. Dacă nu aveți încă un cont, vă rugăm să înregistrați-vă.

Postează un CV

Locuri de muncă similare

Hewlett Packard Enterprise
Cu normă întreagă Zi plină
Care Agent Europe SOUTH This role has been designated as ‘Hybrid’ with an expectation that you will work on average 2-3 days per week from an HPE office. Who We Are: Hewlett Packard Enterprise is the global edge-to-cloud company advancing...
București
Antal International
Cu normă întreagă Zi plină
Job Description Our client stands as a prominent manufacturer and service provider in the industrial machinery sector, producing material and systems that are indispensable for every construction. WHY applying? great employment stability with a functional and well organised accounting team...
București
Siemens Energy
Cu normă întreagă Zi plină
A Snapshot of Your Day As a Customer Trainer you will provide a detailed project specific familiarization training, also known as basic operation training (BOT), to customer operation engineers worldwide, for one of the following function areas: Balance of Plant...
București