Lucrator comercial Logistica - Perioada Determinata

IKEA
Cu normă întreagă Zi plină
București

Job ID: 218766


Date posted: 15/11/2023

De ce te vom iubiEntuziasmul, apropierea și atitudinea pragmatică sunt elementele care stau la baza culturii noastre IKEA. Suntem optimiști și căutăm în permanență modalități noi și mai bune de a ne îndeplini sarcinile. Credem că tu, la fel ca noi, vei progresa atunci când vei întâlni oameni deosebiți, care au un scop comun la IKEA. Oameni modești, care se susțin unii pe alții și care și-au asumat pe deplin angajamentul de a duce mai departe moștenirea și viziunea IKEA și de a crea o viață mai bună pentru cei mai mulți oameni,

punând clienții în centrul tuturor activităților lorContractul va fi încheiat pe perioadă determinatăCe vom aprecia la tine:

 • Bune abilități de comunicare și relaționare.

 • Rezistență la efort fizic, capacitatea de a manipula individual colete de maximum 25 kg.

 • Bună disciplină personală, o abordare flexibilă față de muncă și față de schimbări.

 • Capabilitatea de a lucra în ture și în week-end.

 • Capacitatea de a prioritiza și organiza munca, pentru a utiliza timpul eficient.
Responsabilitățile taleResponsabilitățile tale zilnice:

 • Colectezi cu grijă produsele conform comenzilor on line, astfel încât să reduci riscul deteriorării și te asiguri că toate articolele care se află pe comandă și au stoc, sunt colectate.

 • Ambalezi și pregătești comenzile pentru livrare, în medie 50 comenzi/zi.

 • Ai grijă ca în momentul încărcării să așezi coletele/pachetele fragile deasupra celor grele și nu invers, utilizând spațiul de încărcare corect și eficient.

 • Colaborezi, informezi și răspunzi pozitiv acelor solicitări care țin de atribuțiile și responsabilitățile tale venite din partea altor colegi.

 • Ai o atitudine profesională pe durata orelor de lucru și stabilești bune relații cu întreg personalul societății.
ECHIPA NOASTRĂ DIN CADRUL IKEASuntem echipa din culise care face ca produsele IKEA să fie disponibile pentru cât mai mulți oameni. Ca o combinație diversă de colegi, ne folosim expertiza în procesul de aprovizionare pentru a echilibra gama și capacitatea spațiului cu prognoza și comanda, pentru a oferi clienților o disponibilitate ridicată, reducând în același timp costurile. Dacă te-ai întrebat cine este responsabil pentru găsirea unor modalități eficiente de a ridica produsele pentru clienții noștri, noi suntem. Suntem pasionați să lucrăm împreună pentru a îmbunătăți experiența clienților la IKEA!
De ce a lucra la IKEA înseamnă mult mai mult decât un loc de muncă?Suntem o companie căreia îi pasă de viețile angajaților săi. Pentru noi este important să te simți respectat, recunoscut și inclus. Indiferent de postul pe care îl ocupi la IKEA, te vei bucura de numeroase beneficii. Iată doar câteva dintre acestea:

 • Îți vom oferi un salariu corect și atractiv și îți vom acorda compensații suplimentare dacă lucrezi în schimbul de noapte sau în weekend, te vom susține financiar cu o indemnizație pentru transport și masă și vei avea întotdeauna la dispoziție mâncare gătită (cu carne sau vegetariană) în restaurantul angajaților, precum și băuturi și gustări gratuite (cafea, sucuri,

fructe). • Știm că timpul tău liber este important, așa că, în fiecare an, vei primi un voucher de vacanță.

 • Ai o cameră suplimentară pe care ai vrea s-o renovezi? În calitate de angajat IKEA, beneficiezi de discounturi la toate produsele noastre.

 • Credem că fiecare dintre noi contribuie la îndeplinirea (și depășirea) obiectivelor noastre. Aceasta este ideea care stă la baza programului nostru unic de bonusuri pe bază de performanță: One IKEA Bonus. Acesta ne recompensează pentru că dezvoltăm afacerea noastră – împreună!

 • Sănătatea și starea ta de bine sunt priorități maxime pentru noi, așa că îți oferim un abonament medical privat și asigurare de viață. Suntem conștienți că toată lumea are ocazional nevoie de ajutor cu provocările vieții și cerințele zilnice. Îți oferim asistență non-stop din partea unor experți externi dacă ai nevoie de ajutor legat de probleme profesionale, personale și emoționale sau dacă ai nevoie de consiliere juridică ori financiară.

 • Există multe oportunități de creștere, așa că îți vom oferi o gamă largă de cursuri de training online prin intermediul platformei noastre de învățare; iar dacă dorești să-ți schimbi cariera sau postul, nu va fi nevoie să părăsești compania: avem multe oportunități și exemple de angajați care și-au schimbat postul, locația sau chiar țara.

Cum se aplică

Pentru a aplica pentru acest loc de muncă, trebuie să autorizați pe site-ul nostru. Dacă nu aveți încă un cont, vă rugăm să înregistrați-vă.

Postează un CV

Locuri de muncă similare

BTL Industries
Cu normă întreagă Zi plină
To further enhance its worldwide financial operations, BTL is seeking a Team Leader (Finance): LatAm region As Team Leader for the Latam Reporting Team at BTL, you'll play a crucial role in our international financial operations: Leadership: Lead a team...
București
Samsung Electronics
Cu normă întreagă Zi plină
Position Summary Who are we? Right across the Pipera metro station, the Samsung Shared Services Centre Europe, established in 2016 in Bucharest (Romania) covers Financial, Customer Service and HR processes for Samsung subsidiaries across Europe. Role and Responsibilities In this...
București
IBM
Cu normă întreagă Zi plină
Introduction In this role, you'll work in one of our IBM Consulting Client Innovation Centers (Delivery Centers), where we deliver deep technical and industry expertise to a wide range of public and private sector clients around the world. Our delivery...
București