Inginer de Sistem in Informatica

Cummins Inc.
Cu normă întreagă Zi plină
Craiova

Inginer de Sistem in Informatica


Description


Suntem in cautarea unui Inginer de sistem in informatica talentat pentru a se alatura echipei noastre din Craiova, Romania.


Qualifications


Responsabilitati cheie: • Lucrează la proiecte de mică amploare sau ca membru al echipei pentru proiecte de tehnologia informaţiei mai mari, în mod tipic sub conducerea unor analişti ai afacerii cu experienţă superioară.

 • Administrare si depanare hardware non-standard.

 • Sprijina implementarea initiativelor globale IT.

 • Analizează, în calitate de membru al departamentului IT, capacitatea, posibilităţile de furnizor şi procesele afacerii pentru a sugera îmbunătăţiri, a propune automatizări şi a eficientiza sistemele informatice de tip Business Intelligence şi procesele de luare a deciziilor.

 • Sprijina implementarea initiativelor globale IT.

 • Sprijina si administreaza sistemele critice ale afacerii – CAMOS, ABAS, PRIORITY (inclusiv accesul utilizatorilor, managementul schimbarilor,controlul IT, asigurarea interfatei cu terte parti).

 • Sustine,administreaza si asigura asistenta in vederea obtinerii certificarii software de clasa 3.


Aptitudini • Buna intelegere a sistemelor ERP si a proceselor de afaceri;

 • Limba engleza – nivel avansat

 • Abilitati de comunicare, interpersonale, de planificare si organizare


Studii, calificare sau experienta • Se solicită diplomă universitară sau echivalentă în domeniul tehnologiei informaţiei, afacerilor sau alte domenii corelate.


Experienta • Necesită un grad semnificativ de experiență de muncă relevantă sau competențe de specialitate dobândite prin educație, instruire sau experiență practică.


Job SYSTEMS/INFORMATION TECHNOLOGY


Primary Location Romania-Dolj-Craiova-Romania, Craiova, Newage AvK Plant


Job Type Experienced - Exempt / Office


Recruitment Job Type Exempt - Experienced


Job Posting Nov 15, 2023, 2:38:38 AM


Unposting Date Nov 29, 2023, 4:59:00 PM


Organization Power Systems Business


Role Category Hybrid - Potential for Partial Remote


Relocation Package Ineligible


Req ID: 23000AP1Cum se aplică

Pentru a aplica pentru acest loc de muncă, trebuie să autorizați pe site-ul nostru. Dacă nu aveți încă un cont, vă rugăm să înregistrați-vă.

Postează un CV

Locuri de muncă similare

Gi Group
Cu normă întreagă Zi plină
2023-12-06 Full time Contract bazat pe proiect Gi Group recruteaza DIRIGINTE DE SANTIER in Craiova, DOLJ pentru clientul sau, companie globală de arhitectură, inginerie și consultanță, care oferă experiență și soluții durabile clienților și partenerilor. Compania combină expertiza multi-disciplinară globală...
Craiova
British American Tobacco
Cu normă întreagă Zi plină
BAT evoluează continuu – ca nicio altă organizație. Pentru a ne îndeplini misiunea asumată, căutăm colegi care împărtășesc aceleași valori ca noi. Te așteptăm alături de noi în călătoria noastră de transformare! FUNCTIUNE: Marketing GRILA SALARIALA: salariu competitiv/remuneratie LOCATIE: CRAIOVA,...
Craiova
Lugera & Makler
Cu normă întreagă Zi plină
Inginer Pregatire si Urmarire Constructii Company description Pentru clientul nostru, un mare producator specializat in constructii metalice, proiectare, fabricare, instalare structuri metalice si componente de montaj, cautam Inginer Pregatire si Urmarire Constructii. Description Citirea planurilor si scoaterea cantitatilor de pe...
Craiova