Inginer Coordonator Santier

Electromontaj
Cu normă întreagă Zi plină
București
Buna,Bine ai venit pe pagina noastra.Colegii nostri din Electromontaj, au nevoie de forte noi pentru portofoliul de proiecte in continua crestere si pentru lucrarile din tara si din afara tarii si sunt in cautare de Ingineri.Daca iti doresti sa ne cunosti si sa vii alaturi de noi, iata ce dorim de la tine:

 • Absolvent al Facultatii de Energetica, Electrotehnica, Constructii Civile;

 • Experienta de minim 5 ani in coordonare executie si/sau reabilitare proiecte civile de transport energie electrica (LEA 20-110-220-400kV);

 • Engleza nivel bun (scris si vorbit)- se utilizeaza frecvent la lucrarile din afara tarii;

 • Cunoasterea programelor MS Office si AutoCAD;

 • Permis de conducere categoria B;

 • Dispus la deplasari in tara si in strainatate (Olanda si Finlanda).

De asemenea, daca esti o persoana proactiva, cu initiativa, orientata catre rezultate, ai abilitatea de la lucra in echipa si esti disponibil/a pentru deplasari in tara, esti cu atat mai potrivit/a in echipa noastra.

Ce vei face la noi-
Te vei ocupa de implementarea lucrarilor pe santier astfel: • Iti vei insusi specificatiile din documentatia tehnica;

 • Vei supraveghea lucrarile din santieraEUR" linii electrice de inalta tensiune;

 • Vei intocmi adresele catre Beneficiar si Contractor, si vei urmari implementarea modificarilor;

 • Vei stabili solutiile de remediere a defectelor constatate;

 • Vei verifica si aproba situatiile de lucrari;

 • Vei organiza si coordona sedintele saptamanale/lunare.

De ce sa vii la noi-Pentru ca aici parte de tot respectul cuvenit, intr-un mediu de lucru dinamic, cu un program flexibil (vineri este program scurt) si ai posibilitatea sa cresti profesional.

Suntem o echipa diversa, cu oameni faini, o echipa in care nu exista - eu- ci - noi-, si odata ajuns la noi, esti parte din familia noastra.

Daca ai citit tot anuntul si ai ajuns pana aici, acum fa pasul final si aplica!

Electromontaj este o companie globala de constructii-montaj, cu sediul in Romania, cu proiecte in intreaga lume. Proiectam, construim, transformam si menA-inem infrastructura pentru distribuA-ia inteligenta a energiei electrice.

Avem peste 70 de ani de experienA-a in infrastructura de distribuA-ie de inalta tensiune cu peste 400000 de kilometri de linii aeriene de transport de medie si inalta tensiune. Suntem increzatori cu privire la viitor datorita celor aproximativ 1 500 de ingineri si profesionisti care au demonstrat ca excelenA-a este realizabila.
Ce facem:

Grupul EM include companii care furnizeaza cabluri electrice, cleme si fitinguri, construiesc stalpi, fundaA-ii forate, staA-ii electrice. Avem capacitatea de a derula proiecte diferite, pe toate continentele, in acelasi timp, la cele mai inalte standarde de calitate. De asemenea, avem capacitatea de a dezvolta o gama larga de proiecte de construcA-ii in diverse industrii: energie verde, telecomunicaA-ii, imobiliare, utilitaA-i si infrastructura rutiera etc. DeA-inem o staA-ie de testare stalpi aEUR" una dintre cele mai mari si mai moderne din lume.
Te astepam alaturi de noi daca:

Vrei sa ai impact; AZti place sa contribui; Crezi in puterea echipei si a telului comun; Esti o persoana responsabila, iar siguranta ta si a celor de jur este o prioritate pentru tine.
Locatii Electromontaj in Romania:

Sediul Central; Sucursala Bucuresti; Sucursala Bacau; Sucursala Craiova; Sucursala Pitesti; Statia de AZncercari Stalpi; Fabrica de Stalpi Metalici Zincati; Fabrica de Cleme si Armaturi.
Locatii Electromontaj externe:

Sucursala Bulgaria; Sucursala Cipru; Sucursala Emiratele Arabe Unite; Sucursala Iordania.

Cum se aplică

Pentru a aplica pentru acest loc de muncă, trebuie să autorizați pe site-ul nostru. Dacă nu aveți încă un cont, vă rugăm să înregistrați-vă.

Postează un CV

Locuri de muncă similare

Vodafone
Cu normă întreagă Zi plină
Activitatile in care te vei implica Vei identifica nevoile de dezvoltare a aplicațiilor cu impact la nivelul CF Vei analiza afacerea prin crearea de scenarii și rapoarte pentru îmbunătățirea proceselor Vei monitoriza și furniza actualizarea de proceduri Vei identifica nevoile...
București
Offer Aplica zilnic normele de igiena si principiile HACCP. Este o prezenta activa pe suprafata de vanzare. Garanteaza o afisare corecta a preturilor. Respecta regulamentele si materialaele de lucru. Rotatie produse si asigurarea ordinii. Umplera raionului, curatenie. Cantarirea produselor, imprimarea...
București
Vodafone
Cu normă întreagă Zi plină
Your day to day: The Cyber Security Manager, VF Networks is accountable for global cyber security risk reduction within Vodafone’s Networks. Their purpose is to make sure the global cyber security strategy, policies and controls are effectively implemented in the...
București