Trainee - Renewables

ENGIE ROMANIA S.A.
Cu normă întreagă Zi plină
București
ID cerere: 16995
Work Location: Bucuresti, Romania
Creează un nou început în carieră cu ENGIE Traineeship Program!Dacă esti pasionat de zona de energie verde și sustenabilitate, ai absolvit sau urmezi cursurile de master al unei facultăți specializate în Energetică/ Electrică și vrei să construiești o carieră de succes în acest domeniu, atunci locul tău este în echipa noastră.

Ca trainee vei fi implicat în monitorizarea parcurilor fotovoltaice, raportări ale indicatorilor de performanță, urmărirea activităților de mentenanță instalații și construcție parcuri.


Cum ar trebui să fii?  • O persoană analitică, pasionată de piața de energie regenerabilă;

  • Deschis/ă la oportunitatea de a învăța și dezvolta abilități noi, în fiecare zi;

  • Lucrezi bine în echipă;

  • Vrei să pui în practică noțiunile pe care le-ai învățat în facultate;

  • Comunici ușor, chiar și în limba engleză;


Te recunoști în cele de mai sus?

Atunci hai în echipa de profesioniști ENGIE Romania!


Echipele noastre așteaptă colegi noi în București unde vei face parte dintr-un Program de Traineeship care va ajuta la creșterea și dezvoltarea ta profesională!


Ce vei găsi la noi?  • Oportunitatea dezvoltării profesionale în domeniul studiat;

  • Contract de muncă pe o perioadă de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii ulterioare pe perioadă nedeterminată;

  • Cursuri și dezvoltare profesională continuă;

  • Flexibilitatea orarului, astfel ca tu să poți ajunge la examene și cursuri.Dacă cele de mai sus îți fac cu ochiul, înscrie-te în ENGIE Traineeship Program.

Tu esti energia viitorului!

Doar persoanele selectate vor fi invitate la interviu.


În cazul în care optați să ne transmiteți datele dumneavoastră cu scopul de a candida pentru poziția menționată în prezentul anunț, vă rugăm să luați cunoștință despre prevederile Notei de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidaților: https://www.engie.ro/wp-content/uploads/2022/09/ER_Nota-de-informare-Candidati.pdf.


GBU: GBU Renewables
Division: T&G Europe - Romania
Companie: ENGIE ROMANIA S.A.
Tip contract: Termen fix
Tip poziție: Normă întreagă
Experiență profesională: Junior (<3 ani experiență)
Nivel studii: Diplomă de Licență

Cum se aplică

Pentru a aplica pentru acest loc de muncă, trebuie să autorizați pe site-ul nostru. Dacă nu aveți încă un cont, vă rugăm să înregistrați-vă.

Postează un CV

Locuri de muncă similare

Marsh
Cu normă întreagă Zi plină
Customer Support - Health Insurance The role of the Client Support Representative in Health Insurance is to provide assistance and guidance to clients regarding their insurance coverage. Client Support professionals in Health Insurance play a crucial role in maintaining positive...
București
Advisority
Cu normă întreagă Zi plină
Location: Bucharest Job type: Hybrid We advise our partners to focus on what matters most. We can do that based on our expertise and by applying our versatile skills, from application development and data to IT infrastructure, covering projects and...
București
CEC Bank
Cu normă întreagă Zi plină
Roluri disponibile în: Agenția Unirii Agentia Amzei Misiunea ta: Să-ți asumi rolul de coordonare și eficientizare a activității agenției și să fii un ambasador al produselor și serviciilor CEC Bank. Ce vei face în acest rol? Asiguri planificarea, conducerea, coordonarea...
București