Responsabil Lucrare Retele Electrice

Electromontaj
Cu normă întreagă Zi plină
Craiova
Buna,Bine ai venit pe pagina noastra.Colegii nostri din Electromontaj, Sucursala Craiova, au nevoie de forte noi pentru portofoliul de proiecte in continua crestere si cauta colegi/e cu urmatoarele abilitati:

  • Minim 3 ani de experienta pe o pozitie similara;

  • Diploma de maistru energetician

  • Disponibilitate la deplasare in tara;

  • Cunostinte de Microsoft Office aEUR" Excel;

  • Cunostinte de limba Engleza constituie un avantaj

De asemenea, daca esti o persoana proactiva, cu initiativa, orientata catre rezultate, ai abilitatea de la lucra in echipa si esti disponibil/a pentru deplasari in tara, esti cu atat mai potrivit/a in echipa noastra.

Ce vei face la noi-
Te vei ocupa de implementarea lucrarilor pe santier astfel:  • Vei organiza locul de munca si vei crea condiA-ii de lucru astfel incat sa fie evitate stagnarile activitatii.

  • Vei folosi integral capacitatea de producA-ie si timpul de lucru, urmarind permanent realizarile fizice, angajamentele si sarcinile din contract in vederea evitarii penalitaA-ilor.

  • Vei primi si gestiona baza materiala in zona, gospodarirea si te vei ocupa de introducerea acesteia in opera, restituirea materialelor ramase si a ambalajelor;

  • Vei comunica cu personalul din subordine , cu beneficiarul si cu reprezentantii firmelor implicate in derularea executiei lucrarilor.

De ce sa vii la noi-Pentru ca aici parte de tot respectul cuvenit, intr-un mediu de lucru dinamic, cu un program flexibil (vineri este program scurt) si ai posibilitatea sa cresti profesional.

Suntem o echipa diversa, cu oameni faini, o echipa in care nu exista - eu- ci - noi-, si odata ajuns la noi, esti parte din familia noastra.

Daca ai citit tot anuntul si ai ajuns pana aici, acum fa pasul final si aplica!

Electromontaj este o companie globala de constructii-montaj, cu sediul in Romania, cu proiecte in intreaga lume. Proiectam, construim, transformam si menA-inem infrastructura pentru distribuA-ia inteligenta a energiei electrice.

Avem peste 70 de ani de experienA-a in infrastructura de distribuA-ie de inalta tensiune cu peste 400000 de kilometri de linii aeriene de transport de medie si inalta tensiune. Suntem increzatori cu privire la viitor datorita celor aproximativ 1 500 de ingineri si profesionisti care au demonstrat ca excelenA-a este realizabila.
Ce facem:

Grupul EM include companii care furnizeaza cabluri electrice, cleme si fitinguri, construiesc stalpi, fundaA-ii forate, staA-ii electrice. Avem capacitatea de a derula proiecte diferite, pe toate continentele, in acelasi timp, la cele mai inalte standarde de calitate. De asemenea, avem capacitatea de a dezvolta o gama larga de proiecte de construcA-ii in diverse industrii: energie verde, telecomunicaA-ii, imobiliare, utilitaA-i si infrastructura rutiera etc. DeA-inem o staA-ie de testare stalpi aEUR" una dintre cele mai mari si mai moderne din lume.
Te astepam alaturi de noi daca:

Vrei sa ai impact; AZti place sa contribui; Crezi in puterea echipei si a telului comun; Esti o persoana responsabila, iar siguranta ta si a celor de jur este o prioritate pentru tine.
Locatii Electromontaj in Romania:

Sediul Central; Sucursala Bucuresti; Sucursala Bacau; Sucursala Craiova; Sucursala Pitesti; Statia de AZncercari Stalpi; Fabrica de Stalpi Metalici Zincati; Fabrica de Cleme si Armaturi.
Locatii Electromontaj externe:

Sucursala Bulgaria; Sucursala Cipru; Sucursala Emiratele Arabe Unite; Sucursala Iordania.

Cum se aplică

Pentru a aplica pentru acest loc de muncă, trebuie să autorizați pe site-ul nostru. Dacă nu aveți încă un cont, vă rugăm să înregistrați-vă.

Postează un CV

Locuri de muncă similare

Hella
Cu normă întreagă Zi plină
TEST ENGINEER Location Pacesetting. Passionate. Together. HELLA, one of the leading automotive suppliers worldwide, has shaped the industry with innovative lighting systems and vehicle electronics. In addition, the company is one of the most important partners of the aftermarket and...
Craiova
La Sephora, "frumusețe" rimează cu "creativitate": descoperim întotdeauna cu cele mai noi branduri și cele mai actuale tendințe pentru a oferi clienților noștri o selecție uimitoare de frumusețe. La Sephora, "a învăța" rimează cu "a te distra": încurajăm curiozitatea, inovația...
Craiova
Pirelli
Cu normă întreagă Zi plină
The intern will learn how to ensure the good functioning of the existing systems of industrial production and development at global level, as well as support for the development of this infrastructure. Responsibilities: Ensures the monitoring and management of backup...
Craiova